Omul modern și consilierea psihologică | OZONO

Omul modern și consilierea psihologică | OZONO

Omul modern și consilierea psihologică | OZONO

 

Când situațiile de viață care ni se oferă sunt dintre cele mai diferite și imprevizibile, suportul specializat al psihologului reprezintă soluția

Unul dintre obiectivele vieții moderne este îmbunătățirea calității vieții, dar și a relațiilor pe care le avem cu cei dragi și cu toți cei cu care interacționăm. Ne dorim în permanență să trăim mai bine, să comunicăm mai bine, să ne simțim mai bine cu noi înșine. Nimeni însă nu ne învață toate aceste lucruri, iar situațiile de viață care ni se oferă sunt dintre cele mai diferite și imprevizibile, unele dintre ele afectându-ne mai mult decât credem.

Indiferent că vorbim de dobândirea anumitor fobii care ne împiedică să facem ceea ce ne dorim cu adevărat în multe momente ale vieții sau de dificultăți care ne apar în cale și ne împiedică să ne dezvoltăm, să fim cu adevărat fericiți, ajutorul specializat al psihologului reprezintă soluția.

OZONO, printre puținele clinici de stomatologie și estetică facială unde poți beneficia de servicii integrate, inclusiv susținere psihologică și psihoterapie

Din dorința de a veni în sprijinul omului modern cu soluții personalizate pentru cele mai frecvente probleme legate de sănătate și succes ale vieții moderne, la centrul medical OZONO am integrat servicii de consiliere psihologică oferite de Irina Păvăluc, psiholog clinician.

Astfel, suntem printre puținele clinici de stomatologie și estetică facială din Iași și regiunea de N-E a României care oferă pacientului servicii integrate, inclusiv susținere psihologică și psihoterapie. Ne dorim ca pacienții noștri să învețe cu ajutorul suportului specializat al psihologului să nu-și mai lase mintea copleșită de îngrijorări, de evaluări defavorabile, de predicții catastrofice și să acționeze, să facă acest prim pas spre un sine mai fericit și mai împlinit.

Împreună, te ajutăm să învingi frica de dentist

Frica de dentist reprezintă motivul pentru care pacienții se prezintă prea târziu la clinică, când dinții nu mai pot fi salvați, iar afecțiunile dentare se agravează. Apelând la consiliere psihologică și la terapia fricilor, temerilor, anxietăților, fobiilor care ne fac să amânăm sau să evităm rezolvarea problemelor dentare, vei putea să-ți recapeți zâmbetul și sănătatea dinților.

Un prim pas spre starea ta de bine începe cu decizia de a acționa! Acesta este motivul pentru care îți punem la dispoziție servicii specializate care să fie adaptate nevoilor tale, dar și o atmosferă relaxantă, în care să iei o pauză de la ritmul agitat din timpul zilei.

Te așteptăm cu drag la OZONO!

La centrul medical OZONO poți găsi explicațiile pe care le cauți, te poți simți ascultat, poți vorbi deschis despre ceea ce te frământă, poți descoperi soluțiile pe care le cauți.

 

Pentru a te ajuta în demersul schimbării, noi îți oferim suport, încredere, respect, confidențialitate și informare. Ceea ce ne definește este experiența, maturitatea, echilibrul, profesionalismul, flexibilitatea și dedicarea! Pentru orice întrebări, îți stăm la numerele de telefon 0332 912 ; 0775 332 912.