Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Mircea Eliade nr. 35, Valea Lupului, județul Iași, ROMÂNIA

                               Centru Medical CardioDent

CardioDent – De 12 ani ne dedicăm zâmbetelor

Povestea CardioDent a început acum 12 ani, dintr-un vis devenit realitate prin muncă și pasiune, care s-a dezvoltat armonios de-a lungul anilor în primul rând datorită oamenilor motivaţi care fac parte din echipa CardioDent, dar și a pacienților care și-au pus toată încrederea în noi.

CardioDent, una dintre clinicile de top din Iaşi şi din ţară pe departamentele de Stomatologie și Cardiologie

Astăzi, Centrul Medical CardioDent este una dintre clinicile de top din Iaşi şi din ţară pe departamentele de Stomatologie și Cardiologie, o reușită a tuturor celor care au contribuit la atingerea obiectivului pe care ni l-am dorit mereu: să oferim servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

CardioDent este singura clinică din Iaşi şi printre puţinele din România care pot efectua tratamente stomatologice sub supravegherea cardiologului

Unul dintre conceptele de bază ale Centrului Medical CardioDent a fost şi rămâne conectarea a două domenii medicale interdependente, cardiologia şi stomatologia, ținându-se cont de faptul că afecţiunile cardiovasculare sunt principalii factori de morbiditate şi mortalitate în populaţia generală, iar afecţiunile stomatologice pot declanşa, dar şi agrava aceste boli, lucru deja demonstrat ştiinţific.

Astfel, din acest punct de vedere, suntem singura clinică din Iaşi şi printre puţinele din România care pot efectua tratamente stomatologice sigure, sub supravegherea cardiologului, în beneficiul pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, indiferent de vârsta acestora.

Ce ne caracterizează?

 Echipa de profesioniști    la Centrul Medical CardioDent ne mândrim cu un colectiv de profesionişti tineri, însetaţi de noi cunoştinţe şi informaţi, în permanenţă, despre noile proceduri din medicina actuală, în care puteți avea 100% încredere.

Aparatura modernă, care ne permite să atingem standardul pe care ni l-am dorit mereu.

Serviciile complete de medicină dentară –  în Centrul Medical CardioDent vei beneficia de toate serviciile de care aveți nevoie și veți economisi timp prețios, fără să fie nevoie să vă deplasați în alte locuri.

Serviciile de pedodonție dedicată – între noi şi copii există o relaţie deosebită, căci micuţii, deşi vin la dentist cu emoţii mari şi cu reţinere, la CardioDent îşi doresc să se întoarcă oricând. Ne dedicăm piticilor, pentru a le oferi o experiență plăcută la dentist, fără frică sau durere.

Aprecierile pacienților noștri, cea mai bună carte de vizită pe care o putem avea  – pacienţi din întreaga ţară şi din străinătate şi-au încredințat sănătatea şi chiar viaţa în mâinile noastre şi pentru aceasta le mulţumim. Au plecat de la noi zâmbitori, sănătoși şi mai optimişti. Mulţi ne vizitează în continuare, iar alţii, aflaţi departe, ne scriu. Și, deşi odată cu trecerea anilor, numărul de pacienţi a devenit tot mai mare, relaţia cu aceştia a rămas aceeaşi, una de prietenie şi încredere.

De ce CardioDent?

  • Cel mai bun raport preț-calitate din piața ieșeană;
  • Oferte financiare personalizate la planuri de tratament complexe;
  • Abordare multidisciplinară, planuri de tratament concepute și realizate de medici specialiști, ceea ce înseamnă că fiecare medic este axat exclusiv pe o anumită specialitate pe care a dobândit maximă expertiză și care utilizează aparatură, instrumentar și tehnici de vârf dedicate specialității respective;
  • Localizarea în cea mai importantă zonă rezidențială a Iașului, având însă un acces facil atât pacienților din Iași, cât și a celor care vin din alte localități, locația fiind în proximitatea E85, principala cale de acces în municipiu;
  • Contract cu CAS Iași – radiografii dentare și manopere gratuite pentru copii, compensate parțial sau total pentru pacienți. CardioDent are în prezent cel mai mare plafon din județ pentru tratamente decontate de CAS,
  • Tratamente stomatologice sub supravegherea cardiologului, prin cabinetul de cardiologie din cadrul centrului medical;
  • Implementarea unui sistem de management al calității atestat de certificarea ISO9001 TÜV Austria

Cu noi, zâmbetul și inima dumneavoastră se află pe mâini bune!

Vă așteptăm să ne vizitați, să ne cunoaștem și să construim împreună zâmbetul sănătos și frumos la care visați. Cu noi, atât zâmbetul, cât și inima dumneavoastră se află pe mâini bune!