Adresa & Contact

Adresa noastră

Braila, Pietatii, nr. 1-3, , etaj 1, ap. 37

Suntem un cabinet medical modern, situat in incinta Policlinicii Hipodrom (Nr.2) . Aici pacientii nostri beneficiaza de servicii medicale de specialitate ORL  de calitate , cu solutii moderne de investigatie si tratament , la preturi accesibile.

Ne propunem sa va tratam cu multa grija , atentie ,intr-un mediu relaxant ,confortabil si sigur , totodata oferindu-va o gama completa de servicii ORL atat pentru adulti ,cat si pentru copii , utilizand cele mai recente tehnologii de diagnostic , cu cele mai inalte standarde de sterilizare , punand pe primul loc siguranța dumneavoastra.

Suntem 2 medici

Dr Arhire Raluca medic ORL  ofer consultații atât in regim privat cât și in contract cu CAS

Dr Arhire Adrian ORL doar consultații in regim privat

Programări la tel între orele 8-9 și 13-15

  • SERVICII: servicii de audiologie la cel mai inalt nivel cu specialisti acreditati pentru : Diagnosticul dereglărilor auditive. Audiometrie. Timpanometrie . Impedancemetrie.Efectuam audiograme tonale , vocale si teste de impedantmetrie, baterii, accesorii, truse curatare, garantie si service
  • DOTARI: AUDIONET SSI SRL, are ca domeniu de activitate audiometria si protezarea auditiva, si aduce pe piata ultima generatie de aparate auditive digitale : WIDEX-DANEMARCA , STARKEY-USA , HANSATON-GERMANIA, UNITRON-CANADA, AUDIOSERVICE-Germania , OTICON-DANEMARCA, AURIC-GERMANIA , SERVONA-GERMANIA
  • FACILITATI: AUDIONET SSI SRL pune la dispoziţia pacientilor aparate care acopera toate gradele de hipoacuzie. Achizitionarea aparatelor auditive se poate face GRATUIT sau la pret partial prin decizie CAS.