De ce avem nevoie de tratamente estetice personalizate?

De ce avem nevoie de tratamente estetice personalizate?

De ce avem nevoie de tratamente estetice personalizate?

Pielea noastră poate suferi schimbări din mai multe motive: trecerea timpului, modificări hormonale, stres, lipsa somnului, alimentația neadecvată și mulți alți factori ce influențează aspectul dermei. De aceea, avem nevoie de tratamente de medicină estetică eficiente, cum ar fi Dermapen, care reprezintă o soluție la multe dintre imperfecțiunile faciale.

Care sunt principalele preocupări ale pacienților privind tenul?

Majoritatea pacienților se prezintă la medicul dermatolog din dorința de a rezolva imperfecțiuni precum cicatrici, urme de acnee, riduri/linii fine și pete. Cu Dermapen avem posibilitatea să le combatem pe toate în mod eficient și, mai presus de toate, fără durere și în deplină siguranță.

Dermapen, tratamentul minune pentru pielea cu imperfecțiuni

Dermapen se concentrează pe îmbunătățirea aspectului și texturii dermei, fiind extrem de eficace pentru rezolvarea tuturor problemelor care pot apărea pe tenul nostru în diferite etape ale vieții: la adolescență, la maturitate etc. Principalele indicații ale acestui tratament sunt cicatricile atrofice, hipertrofice, ridurile superficiale, petele maronii, revitalizarea și rejuvenarea pielii, căderea părului.

Cum funcționează Dermapen?

Cunoscut sub numele de microneedlingul, Dermapen este un procedeu estetic modern, minim invaziv, ce are rolul de a reface colagenul și elastina din piele prin microace ce sunt injectate în straturile exterioare ale dermei. Acesta se realizează cu ajutorul unui dispozitiv ce determină penetrarea straturilor pielii favorizând pătrunderea în derm a unui cocktail de vitamine, microelemente, antioxidanți, acid hialuronic, cu rolul de a reda luminozitate tenului și de a-i îmbunătăți textura.

Atunci când sunt aplicate, colagenul și elastina autologă a pacientului sunt stimulate, ceea ce determină un proces de regenerare a pielii și de vindecare rapidă care ajută la eliminarea ridurilor, urmelor, vergeturilor sau cicatricilor din diferite zone ale corpului.

Cu ce se diferențiază Dermapen de alte proceduri estetice?

Spre deosebire de alte proceduri medicale cum ar fi mezoterapia injectabilă sau peelingul chimic mediu, microneedlingul este nedureros, se poate realiza în orice perioadă a anului și are puține contraindicații, marele avantaj fiind perioada de recuperare extrem de redusă.

În ce zone poate fi aplicat Dermapen?

Dermapen poate fi aplicat pe orice suprafață a corpului, deși este cel mai des utilizat pe față, dar și pe scalp, pentru a stimula regenerarea firelor de păr.

Cât durează o ședință cu Dermapen?

Tratamentul se efectuează în ședințe de aproximativ 30 de minute, în funcție de zona care trebuie tratată. După aceasta, pacientul poate reveni la viața sa cotidiană, fără durere sau disconfort. Este important de menționat și că Dermapen este o tehnică ideală de aplicat în combinație cu alte tratamente estetice, deoarece îmbunătățește absorbția altor substanțe, cum ar fi acidul hialuronic, PRP sau toxina botulinică.

De câte ședințe avem nevoie pentru rezultate optime?

Pentru a obține rezultate optime, în funcție de patologie, sunt necesare minimum 4-6 ședințe la intervale de 2 săptămâni, iar pentru menținerea rezultatelor, se recomandă repetarea anuală a tratamentului.

Tratamentul Dermapen se efectuează doar la recomandarea medicului dermatolog

Atunci când îți dorești să efectuezi un tratament pentru ten, este important să te asiguri că deții toate informațiile medicale esențiale pentru a alege cea mai potrivită tehnică pentru tine și pielea ta, întrucât fiecare piele este diferită și fiecare are nevoie de alte soluții, de aceea sfaturile personalizate sunt esențiale.

Dr. Petronela Cozma, Medic Dermato-venerolog

Dacă ești interesat(ă) de tratamentul Dermapen, te așteptăm cu drag la o consultație la OZONO. Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe www.ozono.ro sau la numerele de telefon 0332 912 ; 0775 332 912.