Adresa & Contact

Adresa noastră

Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 165-169 ap 5-6

Infiintat in 2003, laboratorul analize medicale Ultra Clinica este unul din unitatile medicale private din Arad, permanent preocupat ca serviciile medicale sa fie de calitate si in favoarea pacientilor si medicilor curanti.
Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de profesionisti, laboratorul Ultra Clinica demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, oferind pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora, inclusiv facilitatea pentru pacienti si medici de a vizualiza in mod securizat (utilizator si parola) rezultatele on-line la adresa (www.ultraclinica.ro) si chiar acces la istoricul valorilor anterioare ale pacientilor in aceasta unitate.
Personalul laboratorului Ultra Clinica este format din medici specialisti de laborator, biologi, asistenti de laborator si generalisti.
In laboratorul Ultra Clinica, in majoritatea compartimentelor de lucru analizele se efectueaza pe analizoare automate. Probele sunt prelucrate de analizoare conectate la un sistem informatic care le coordoneaza si culege rezultatele centralizat.In marea lor majoritate aceste analizoare sunt fabricate de catre firma Roche-Diagnostics, iar reactivii utilizati sunt de cea mai buna calitate.
Cel mai important indicator al calitatii intr-un laborator sunt schemele de intercomparare, adica compararea rezultatelor obtinute de laborator cu cele obtinute de alte laboratoare. Laboratorul Ultra Clinica participa la aceste scheme de intercomparare cu firme de renume care organizeaza astfel de programe: Bio-Dev (Italia), LabQuality (Finlanda).

  • SERVICII: Biochimie,Hormoni / markeri endocrini,Electroliti,Hematologie,Markeri tumorali,Electroforeza,Imunologie,Bacteriologie,Alte analize
  • FACILITATI:  Pacientii pot sa efectueze analize atat cu plata pe loc cat si gratuite decontate de CASMA sau OPSNAJ