Adresa & Contact

Pacientul nu are nici un fel de neplacere sau discomfort in timpul tratamentului si intra în cabinet fara frica.

  •  Gama larga de servicii, incepand de la stomatologia generala moderna (protezare fixa din ceramica, detartraj cu ultrasunete, sisteme profesionale de albire ), continuand cu ortodontia mobila si fixa, patologia mucoasei bucale si terminand cu chirugia orala (operatii cu lambou, inserare de implante dentare, aditie de os, etc.).
  • Cele mai noi si eficiente metode, aparatura si substante folosite la nivel european.
  •  Tehnica dentara moderna, dotata la standarde superioare.

Protetică dentară

Refacerea dintilor prin lucrari fixe – fatete, coroane sau punti dentare, si prin lucrari mobile – proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale.
In cazul distructiilor coronare mari care nu pot beneficia de tratament prin obturatii coronare este indicata acoperirea dintelui cu o coroana dentara.Daca totusi dintele nu mai poate fii salvat si este extras,spatiul lipsa va fii protezat cu o punte dentara sau un implant.

Daca pacientul pierde un numar mare de dinti si din anumite motive nu se poate face o o lucrare dentara fixa sau implant, atunci se recurge la confectionarea unei lucrari protetice mobile.
In cabinetul nostru se pot realiza lucrari protetice de ceramica pe suport metalic sau de oxid de zirconiu, lucrari protetice din acrilat sau compozit pe suport metalic, fatete dentare, proteze acrilice sau scheletate.

Endodonție

Endodontia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor pulpare.

Un tratament endodontic urmareste sa elimine tesutul pulpar inflamat sau infectat, urmat de curatarea, largirea si sterilizarea canalelor, iar in final sigilarea etansa a acestora (obturatia de canal).

Tratamentul endodontic reprezinta o etapa importanta in tratarea unui dinte, contituind baza oricarui fel de reconstructie care o sa primesca acel dinte.

Estetică dentară

Estetica dentara reprezinta un lucru foarte important pentru majoritatea pacientilor. Atat materialele cat si tehnologia actuala permit realizarea unor restaurari precise si estetice, totodata sanatatea orala si functionalitatea aparatului dento – maxilar sa primeze.

Cele mai uzuale proceduri care tin de refacerea zambetului pacientului sunt:

– obturatiile fotopolimerizabile estetice
– coroanele integral ceramice sau pe suport de zirconiu
– fatetele dentare ceramice
– albirea dentara realizata in cabinet sau la domiciliu.

Chirurgie orală

Manoperele de chirurgie orala efectuate in cabinetul stomatologic sunt urmatoarele:

– Extractia dintilor inclusi;
– Rezectiile apicale;
– Excizie mici tumori;
– Remodelarea crestelor osoase;
– Interventii pe tesuturile moi (gingivoplastii, frenoplastii)
– Operatii cu lambou – operatii parodontale

Implantologie

Terapia prin implanturi dentare reprezinta o metoda sigura, moderna, minim invaziva de restaurare a cavitatii bucale din care lipsesc de la unul pana la toti dintii. Terapia include doua etape: etapa chirurgicala , in care se insera implantul propriu- zis in os si etapa protetica, de aplicare a coroanei dentare, care poate avea loc imediat sau la distanta de maxim 6 luni dupa prima etapa.Daca osul este adecvat din punct de vedere cantitativ, se aplica implanturile ca atare. Daca pacientii prezinta defecte osoase, inaintea inserarii implanturilor trebuie practicate interventii de augmentare osoasa – aditii de os granular, blocuri osoase, ridicarea mambranei sinusale, etc.

Sistemul fast&fixed se adreseaza pacientilor ce si-au pierdut toti dintii sau ce prezinta dinti irecuperabili. Acest sistem consta in inserarea a 6 implanturi la maxilar si a 4 implanturi la mandibula si aplicarea in aceeasi zi a unei lucrari fixe provizorii pe care pacientul o va purta 6 luni; dupa aceasta perioada se va realiza lucrarea fixa definitiva. Marele avantaj al acestei metode este ca pacientul va avea in aceeasi zi cu operatia dinti ficsi care il vor ajuta sa se integreze in viata sociala

Parodontologie

In tratamentul bolii parodontale, medicul si pacientul au roluri egale.

Tratamentul in cabinet include detartraj, periaj, chiuretaj parodontal in camp inchis sau deschis, interventii chirugicale de aditie osoasa, gingivectomii, gingivoplastii, repozitionare gingivala, aplicarea de grefe gingivale.

Pacientul trebuie sa aiba o igiena riguroasa (urmand indicatiile medicului dentist in privinta mijloacelor de igienizare – paste, periute, periute interdentare, ata dentara, dus bucal, apa de gura); de asemenea, el trebuie sa vina la control o data la 4 luni pentru igienizare profesionala, evaluarea rezultatelor postoperatorii, etc.