Adresa & Contact

Adresa noastră

Tulcea, Isaccei, nr. 31-33, intre bl I8 - I9, cabinet 2

Dr. Vâlcu Dumitru – Medic primar Medicina Generala si Medicina de Familie, Medic specialist medicina de urgenta si Doctor in stiinte medicale.

Scopul acestui cabinet medical al Dr. Valcu Dumitru este acela de a da fiecarui pacient in parte, intr-o atmosfera calduroasa, nu doar diagnosticul, tratamentul si sfaturile medicale de care are nevoie, ci si timp si atentie pentru a crea o relatie medic-pacient bazata pe profesionalism si incredere.

  • SERVICII: bilete de trimitere si internare, consultatii pentru adulti si copii, recomandari si prescrieri de tratamente, eliberare de retete compensate sau gratuite, luarea in evidenta a femeii gravide, imunizari conform programului national de vaccinare, concedii medicale si adeverinte medicale
  • FACILITATI: Deoarece familia reprezinta un subsistem al comunitatii, ce poate influenta si ea starea de sanatate a individului, Dr. Valcu Dumitru acorda o importanta deosebita comunitatii respective indeplinind functii specifice, avand rol de a supraveghea si promova starea de sanatate a pacientilor sai, de supraveghere a sarcinii si lauziei, efectuarea de examene de bilant în diverse perioade ale vietii, consilierea pacientilor în perioade delicate ale existentei(pubertate, senescenta etc).
  • DOTARI: electrocardiograf, audiometrie si osteodensitometrie, glucometru, aparat scio pentru biorezonanta