Dr. Schvam Hermina – Medic Primar in Medicina De Familie, competente Ecografie

HermaMed Center este o Clinică Medicală Privată cu o activitate de peste 13 ani vechime, ce acționează pe piața serviciilor medicale din Iași, în contract cu C.A.S.
Clinica HermaMed Center a fost concepută de Dr. Hermina Schvam, cu o experiență de peste 40 de ani în medicina Ieșeană , din care 11 la Spitalul de Urgențe, din dorința îmbunătățirii serviciilor medicale acordate pe plan local.
Primul aspect pe care îl urmărește Clinica este de a trata toți pacienții la același nivel, fără a fi exploatați financiar, oferindu-le servicii medicale de înaltă calitate, indiferent dacă sunt asigurați sau nu.

Până în anul 2016 am activat în zona Păcurari, iar din dorința de a continua activitatea la aceleași standarde de excelență și a răspunde unui număr tot mai mare de solicitări, Clinica a fost relocată în centrul orașului, pe Str. Vasile Conta Nr. 9, unde vă punem la dispoziție 6 cabinete medicale și o sală de tratament, dotate la standarde medicale Europene cu tehnologie de ultimă generație.

Tot in noua locație, HermaMed Center vine în ajutorul pacienților cu al doilea Centru de Permanență din oraș, având ca scop ajutarea serviciului UPU prin diminuarea suprasolicitărilor de pacienti.

HermaMed Center oferă servicii de Îngrijiri Medicale la Domiciliu, Gratuit pacienților cu asigurare medicală, care au dosar medical aprobat de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și în cadrul Clinicii, pacienților care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie în următoarele specialități:
– Psihiatrie
– Psihologie
– Neurologie
– Geriatrie
– Medicina de Familie

Și contra cost in urmatoarele specialități :
– Oncologie
– Boli infecto contagioase
– Medicina muncii