Adresa & Contact

Adresa noastră

Bucuresti, Sector 6, Bd. Constructorilor nr.22, bl.20, sc.1, ap.2

Telefon

Cabinetul Stomatologic Corildent este un cabinet de medicina dentara,ce functioneaza din anul 2000 in zona Crangasi pe B-dul Constructorilor nr. 22, aproape de statia de metrou Crangasi, tramvai, autobuz (p-ta Crangasi).

Cabinetul stomatologic Corildent din sectorul 6 dispune de doua unitati dentare modern utilate si utilizeaza materiale si tehnici de ultima generatie si va ofera servicii complete de medicina dentara.Echipamentul de radiologie digitala, cu rezultate imediate, clare si prelucrabile, reduc iradierea pacientului cu pana la 60%.Garantia lucrarilor si confidentialitatea reprezinta principii de baza. Personalul calificat dedicat profesiei, dornici sa creeze o atmosfera relaxanta destinsa, avizati sa va ofere tratamente corecte, cu rezultate predictibile.

Sterilizarea se face cu aparatura de ultima generatie, realizata de personal cu un inalt grad de constienciozitate profesionala si responsabilitatea morala.

  • SERVICII:
    Stomatologie generala, Profilaxie ( detartraj, ultrasunete, albire dentara Air flow ), Odontologie, Protetica dentara ( ceramica zirconiu, e-max ) executate tehnica CAD CAM, Chirurgie orala ( extractii, implantologie, chirurgie parodontala ), Ortodontie copii, adulti, aparate fixe si mobile, sterilizare instrumental conform protocoalelor actuale
  • FACILITATI: locuri de parcare in fata cabinetului, sala de asteptare cu aer conditionat si wi-fi, plata cu card si in rate-card la BT